• Noten branden

  • uitsluitend verse boerenmelk in onze melksmaken
  • Bekijk onze bedrijfsfilm
 

Groothandel Italiaans ijs


La Toscana is gespecialiseerd in de bereiding van dagvers Italiaans ijs. Dat weten onze vaste klanten maar al te goed. En niet voor niets nemen ook steeds meer collega ijssalons en de betere horeca ijs bij ons af. We zijn ijsleverancier door heel Nederland en Vlaams Belgie.


Vandaag besteld, overmorgen vers in huis
Wij werken zeven dagen per week om onze klanten van vers schepijs te voorzien. U kan twee dagen van te voren bestellen. Via onze bestel-app, telefoon of e-mail. En uw ijs wordt de volgende ochtend vers voor u gedraaid.

 

Bereid met verse boerenmelk: dat proef je!
La Toscana maakt uitsluitend gebruik van verse boerenmelk. Deze pasteuriseren en homogeniseren we zelf. Dankzij de verse ingredienten en onze ambachtelijke bereidingswijze met Carpigiani-bokvriezers, heeft ons ijs een authentieke en volle smaak. Mede hierdoor onderscheidt La Toscana zich duidelijk van andere ijsbereiders.

 

 

Levering in mooie kunststof bakken
Wij leveren ons Italiaanse ijs in verchroomde kunststof 5 liter bakken, zoals op de foto. Dit heeft als voordeel dat u de ijsbak na gebruik kunt weggooien. Dit is hygiënischer en voorkomt een onderlinge stroom aan ijsbakken dat veel tijd en geld bespaart. Standaard leveren wij de ijsbak met een label waarop de smaak, productiedatum en t.h.t. datum staat. 

 

Profiteer mee...
Natuurlijk kunt u ook profiteren van de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de ijsbranche. Het is ook mogelijk om personeel van ons te lenen zodat zij u een beetje wegwijs kunnen maken in het ijs.

 

Voedselveiligheid kwaliteiten keurmerk

Voedselveiligheid
Het ijs van La Toscana wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijk buro. Met enige trots moge wij het keurmerk "Voedselveiligheid" dragen. Dit keurmerk is ons toegekent door inspectieburo "BureaudeWit".


 

Overtuig uzelf: kom vrijblijvend lekker proeven!
Om uzelf te overtuigen van de topkwaliteit van La Toscana ijs, raden wij u aan een – vrijblijvend –  bezoek te brengen aan onze ambachtelijke ijsmakerij in Eindhoven.

 

Hier ziet u met eigen ogen hoe wij (als enige in heel Nederland) ons originele Italiaanse ijs bereiden met verse Hollandse boerenmelk en maken we gebruik van Carpigiani bokvriezers. Kom vrijblijvend eens kennis met ons maken op onze ambachtelijke ijsmakerij in Eindhoven, maak vandaag nog een afspraak. Bel ons op telefoonnr. 040-2520730 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.